Eerste Actifyt Partner Event: een succes en voor herhaling vatbaar!

Afgelopen donderdag organiseerde Actifyt een speciaal partner event gewijd aan paardenwelzijn.

Het was een avond vol inspiratie, kennisdeling en gezelligheid, waarin we samenwerkten met onze gewaardeerde partners om te streven naar een toekomst vol gezonde paarden en blije eigenaars.

Het evenement bracht een diverse groep paardenprofessionals samen, waaronder fysiotherapeuten, instructeurs, ruitershops, bitfitters en voedingsdeskundigen. Het doel van de avond was om de nadruk te leggen op het belang van totaalmanagement in de paardenzorg en om onze partners te bedanken voor hun toewijding aan het welzijn van paarden.

Een van de hoogtepunten van de avond was de presentatie van Dr. Hilde Vrancken, een gerenommeerde dierenarts en internationaal consultant voor dierengezondheid. Dr. Vrancken deelde haar expertise over duurzame paardensport, de fysiologie van het spijsverteringsstelsel en rantsoenbepaling. Haar inzichten waren niet alleen informatief, maar ook inspirerend voor alle aanwezigen.

Naast de presentatie van Dr. Vrancken was er ook volop gelegenheid voor netwerken en het uitwisselen van ervaringen tussen de partners. Het was fantastisch om te zien hoe betrokken en gepassioneerd iedereen was over het welzijn van paarden en hoe enthousiast ze waren om samen te werken aan een gemeenschappelijk doel: samen sterk voor paarden.

Als afsluiting van de avond hebben we onze partners uitgenodigd om samen verder te werken aan een toekomst vol gezonde en blije paarden. We moedigen hen aan om de dialoog met ons voort te zetten en om met ons in de kijker te komen staan als steunpilaar voor paardeneigenaren. Hun expertise en toewijding zijn van onschatbare waarde en kunnen een verschil maken voor de paarden waar we zo van houden. En met trots hebben we dit samengebracht onder de noemer Actifamily.

Benieuwd naar deze paardenprofessionals waarbij je terecht kan voor advies, behandeling, les en toebehoren? Neem hier een kijkje. 

← Older Post Newer Post →

Blog

RSS

Dr. Hilde Vrancken deelt haar expertise over de weg naar optimale spierontwikkeling bij paarden.

In dit artikel delen we de kennis van een gerenommeerd expert in o.a. voeding en spijsvertering. Dr. Hilde Vrancken, internationaal onafhankelijk consultant in paardengezondheid, heeft...

Read more

Samen met je paard genieten van de lente? CHECK ✔

Met de komst van de lente kijken we reikhalzend uit naar genieten van de buitenwereld. Voor onze paarden verheugen we ons dat ze de benen...

Read more