Verzending & retour beleid Actifyt

Verzending

Artikel 1: Wat zijn de verzendtarieven?

België, Nederland, Luxemburg & Duitsland: gratis verzending
Frankrijk & Verenigd Koninkrijk : €9,50
Ierland & Italië : €10,83
Zwitserland & Denemarken : €11,18
Oostenrijk : €11,50
Tsjechië, Estland, Hongarije, Litouwen , Letland, Polen, Zweden, Slovenië & Slowakije: €12,00
Spanje: €16,50
Finland: €25,00
Bosnië & Herzegovina, Bulgarije, Kroatië, Noorwegen, Roemenië & Servië: €25,70
Portugal: €27,90
Griekenland: €29,20
Ijsland: €36,90

Artikel 2: Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Na ontvangst van je betaling wordt de bestelling binnen de 2 werkdagen klaargemaakt voor verzending. Bestellingen geplaats in het weekend worden op maandag of dinsdag klaargemaakt voor verzending.

Alle bestellingen worden vanuit België verzonden. Wij verzenden van maandag tem vrijdag met DPD, deze zendingen zijn C02 neutraal. Je krijgt een track & trace code om je pakket te volgen. Heb je toch nog een vraag over de verzending? Neem dan contact op met ons via het contactformulier op onze contactpagina.

Retourneren

Artikel 1: Retour voorwaarden

Indien je je bedenkt over je aankoop, dan kan je deze retourneren. Let hierbij wel op de volgende voorwaarden:

 • Retourneren is mogelijk uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling;

 • Alleen mogelijk voor online aankopen via actifyt.be & actifyt.com;

 • De producten mogen geen beschadigingen vertonen, moeten ongeopend zijn en de verzegeling moet intact zijn;

 • De bestelling moet in de originele verpakking (doos) worden teruggestuurd;

 • De kosten van de retourzending, inclusief eventuele douanekosten, worden gedragen door de klant en zijn afhankelijk van de door de klant gekozen verzendmethode;

 • Retourzendingen zonder bewijs van verzending met track & trace code die verloren geraken, worden niet vergoed;

 • In het geval van een gedeeltelijke retour wordt enkel het betreffende goederenbedrag terugbetaald.

Artikel 2: Hoe kan ik een product retourneren?

In het geval dat je je bedenkt en het (de) product(en) wenst terug te sturen, dan kan dit volgens de volgende procedure:

 • Een retour aanvragen kan je doen door contact op te nemen met ons via het contactformulier op de contactpagina. Vermeld hierbij jouw naam, het order nummer en welk(e) product(en) je wil retour zenden;

 • Je dient je pakket(ten) te verzenden naar:

EQUI4S

Prins-Bisschopssingel 50

3500 Hasselt

Belgium

 • Vraag bij jouw retourzending steeds een verzendbewijs, mocht jouw pakket verloren geraken, dan kunnen wij alsnog de terugbetaling in orde maken;

 • We zullen je per e-mail op de hoogte stellen zodra we je pakket hebben ontvangen. Vergeet je retourpakket niet te versturen met een track & trace code zodat je altijd een bewijs hebt dat het pakket is verzonden.

Artikel 3: Wanneer krijg ik mijn geld terug?

Vanaf het moment dat wij jouw producten retour hebben ontvangen én deze voldoen aan bovenvermelde voorwaarden, hebben wij 14 werkdagen de tijd om de retour te verwerken. Zodra wij de retour hebben verwerkt, kan de terugbetalingsprocedure in gang gezet worden. De terugbetaling wordt uitgevoerd via dezelfde betaalmethode die je hebt gebruikt voor je aankoop. Houd er rekening mee dat het enkele dagen kan duren voordat het geld weer op je rekening staat, afhankelijk van de voorwaarden en het beleid van je bank.

Let op: wij werken samen met Mollie Payments. De restitutie die je op je rekening zal ontvangen, zal onder de naam van Mollie Payments zijn.

Artikel 4: Kosten van retourneren

De kosten van de retourzending worden geheel door de klant gedragen. De klant kiest zelf met welke postdienst hij het pakket terugstuurt. Dat is zijn eigen verantwoordelijkheid.

Pakketten die omwille van enige reden niet bezorgd kunnen worden of door de ontvanger geweigerd worden, worden retour gestuurd naar Equi4S. Voor deze wijze van retourneren worden de door ons gemaakte verzendkosten aan de klant doorgerekend.